Project omschrijving

Babymassage

MAAK EEN AFSPRAAK

Babymassage

BOEK DEZE BEHANDELING

Babymassage

Daar is hij dan eindelijk, de baby die je maanden lang in je buik droeg: veilig, beschut, geborgen. De overgang van in de buik naar buiten de buik is groot voor je baby. Hij is dan ook het liefst huid op huid bij jou. Je kunt hem zo lekker vasthouden, knuffelen en bewonderen. Wat is er mooier om vanuit dit gevoel elkaar beter te leren kennen met behulp van babymassage?

Als we geboren worden dan is aangeraakt worden onze eerste levensbehoefte. Zonder aanraken zouden we het niet overleven. Je baby voelt zich er fijn bij, het geeft hem een gevoel van gewenst te zijn, geliefd te worden. Het geeft hem vertrouwen in zichzelf, zijn lijfje en zijn omgeving.

Babymassage zal ook jou meer vertrouwen geven in je ouderschap, omdat je de lichaamstaal van je baby sneller herkent en dus in kunt spelen op dat wat jouw kindje je vertelt.

Die rust en ontspanning geven jou en je baby een heerlijk momentje samen zijn in het hier en nu. Je baby is het liefst minstens 6 weken oud.

Tarief: individuele sessie 60 min. 50,00 euro | groepssessies van 3 lessen: 30,00 euro per les of 75,00 euro per reeks. Voor de nieuwe data kijk je best in onze agenda.

‘Liefdevolle aanraking is even onontbeerlijk als zuurstof en voedsel.’ – Frédérick Leboyer

<