Project omschrijving

Dragen van je kindje

MAAK EEN AFSPRAAK

Dragen van je kindje

BOEK DEZE BEHANDELING

Dragen van je kindje

Na een zwangerschap komt je baby in die wijde wereld terecht. Voor ons een hele evidente plek om te leven, voor je baby nog een periode van aanpassen, zoeken en groeien.

Jullie kunnen je baby in dit groei-en aanpassingsproces helpen: laat hem die geborgenheid van tijdens de zwangerschap weer een beetje herbeleven. Dragen schermt je baby af van het teveel aan prikkels en geeft hem een veilig gevoel. Een opgerichte houding bij je baby kan voor de nodige verlichting zorgen bij vertering van de voeding.

Voor een draagconsult kan je op dinsdagnamiddag bij Blauwemaan terecht. Vraag een consult aan door op ‘maak een afspraak’ te drukken.

Tijdens een draagconsult gaat Karen samen met jou, jullie aan de slag. Ze doet dit met materiaal en poppen, je baby kan rustig blijven liggen.

Misschien wil je weten wat er op de markt aan dragers allemaal te vinden is? Zo kan je de perfecte drager kiezen voor na je bevalling. Karen organiseert op regelmatige tijdstippen een workshop bij Blauwemaan of desgewenst komt ze op huisbezoek. Neem gerust een kijkje in de agenda.

Tarief: 30 euro voor het eerste half uur, daarna betaal je 12,5 euro per extra kwartier.