Project omschrijving

Postnatale massage

MAAK EEN AFSPRAAK

Postnatale massage

BOEK DEZE BEHANDELING

Postnatale massage

Bij aanraking wordt niet alleen de huid aangeraakt, maar ook de lagen eronder worden beroerd. Door de vertraging van de aanraking krijgt het zenuwstelsel de tijd om te volgen waardoor er een diepere en intensere ontspanning voelbaar wordt.

Ons zenuwstelsel is vaak overbelast en gespannen door gebeurtenissen of ervaringen vanuit het verleden of het heden. Tijdens je bevalling en in de kraamtijd gebeurt er dan ook zoveel in je lijf op korte tijd. Je stelt je misschien wel eens vragen over wat je allemaal overkomen is, je maakt je zorgen over je baby. Hierdoor kunnen klachten ontstaan als hoofdpijn, slecht slapen, stress, rusteloosheid, moeheid, gespannenheid, teveel piekeren, …

Als we geboren worden dan is aangeraakt worden onze eerste levensbehoefte. Zonder aanraken zouden we het niet overleven. Daarom kan (vertraagd) aangeraakt worden zo intens ervaren worden. Het kan ons terug brengen naar een tijd waarin we nog jong waren. Je gaat je verbonden voelen met je baby in je buik.

Zou je ook meer ontspanning en rust willen voelen? Kom dan langs om dit te ervaren door een behandeling te boeken. Het is een groot cadeau wat je jezelf kunt geven.

Tarieven:

  • 45 min – 50,00 euro
  • 60 min – 65,00 euro
  • 75 min – 80,00 euro
<