Project omschrijving

Postnatale massage

MAAK EEN AFSPRAAK

Postnatale massage

BOEK DEZE BEHANDELING

Postnatale massage

Bij aanraking wordt niet alleen de huid aangeraakt, maar ook de lagen eronder worden beroerd. Hierdoor kan er een diepere en intensere ontspanning voelbaar worden. Door de vertraging van de aanraking kan het zenuwstelsel volgen en de tijd krijgen om dieper en intenser te ontspannen.

Ons zenuwstelsel is vaak overbelast en gespannen door gebeurtenissen of ervaringen vanuit het verleden of het heden. Tijdens je bevalling en in de kraamtijd gebeurt er dan ook zoveel in je lijf op korte tijd. Je stelt je misschien ook wel eens vragen over wat je allemaal overkomen is, je maakt je zorgen over je baby. Dit zou klachten kunnen veroorzaken, zoals: hoofdpijn, slecht slapen, stress, rusteloosheid, moeheid, gespannenheid, teveel piekeren, …

Als we geboren worden dan is aangeraakt worden onze eerste levensbehoefte. Zonder aanraken zouden we het niet overleven. Daarom kan (vertraagd) aangeraakt worden zo intens ervaren worden. Het kan ons terug brengen naar een tijd waarin we nog jong zijn. Je gaat je verbonden voelen met je baby in je buik.

Zou je ook meer ontspanning en rust willen voelen, kom dan langs om dit te ervaren. Het is een groot cadeau wat je jezelf kunt geven.

Tarieven:

  • 45 min – 45 euro
  • 60 min – 60 euro
  • 75 min – 75 euro