‘once in a blue moon’, een uitdrukking die vertelt dat iets bijzonder is…

De periode rond een zwangerschap en bevalling is een unieke levensfase. Het is een emotionele rollercoaster, zowel in de positieve als negatieve zin.

Kinderen dragen en op de wereld zetten, het is een ongelooflijk intens gevoel. Een periode waarin jij en je partner op vragen stuiten, zich niet steeds begrepen voelen. Een periode waarin je op zoek gaat naar alternatieven. En dan is er nog die baby die ook zoveel te vertellen heeft… .

Het is onze missie binnen Blauwemaan om ouders een passende begeleiding te geven in deze vaak turbulente periode om en rond zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

We gaan hierbij graag concreet aan de slag om samen met jou, jullie te onderzoeken en te bekijken wat passend is in de situatie zoals deze zich nu aandient.

once in a blue moon‘, een uitdrukking die vertelt dat iets bijzonder is…

Welkom bij Blauwemaan!

ONS TEAM

Hieronder vind je ons team van professionele medewerkers.
Klik op een foto voor meer informatie over dit teamlid.

Inge
Inge
Vanuit een blijvende fascinatie voor het prille ouderschap met een bijzondere interesse voor veilige hechting/basisveiligheid wil ik mij verder verdiepen in begeleiding van jonge ouders enerzijds en babylichaamstaal anderzijds.
Sigrid
Sigrid
Al van jongs af aan was ik geïnspireerd door alles wat met geboortes en zwangerschap te maken had. Vroedvrouw worden was dan ook een logische keuze voor me en in 2002 behaalde ik dit diploma.
Femke
Femke
Zoals Robert Palmer het zong: “We want the best off both worlds.”
En ik heb ze!
Double fun met kaartjes ontwerpen en kraamzorg.

“Mijn lichaam voelt aan alsof het een marathon heeft gelopen en mijn hart staat wijd open door de reis van gisteren. Een geboorte opent ons zoals een aardbeving de aarde opent, en ik bevind me nog altijd in die intieme, fragiele weeën van die opening.

Het is alsof ik me op het golvende oppervlak begeef van de kabbelende oceaan en heen en weer word gegooid tussen blijdschap, melancholie, dankbaarheid en verdriet. De leegheid van mijn baarmoeder brengt een zwaar gevoel mee, confronteert met de realiteit, maar dan is er dit nieuwe kleine leven dat zachtjes zoekt naar de borst en ik voel me weer compleet. Ik ben nog altijd die prachtige transitie waar mijn volledige gezin doorheen is gegaan aan het verwerken en ik ben in vol ontzag voor onze sterkte als mens, als vrouw en als moeder. Deze tijd is gewoon anders dan alle andere tijden.”

Erica Andrews