Wie is Sien?

1 van de weinige dingen die Sien met zekerheid wist voor ze mama werd, dat was dat ze ging dragen. In 2014 werd ze voor het eerst mama en zo begon een boeiende zoektocht. Deze liefde voor het dragen is een blijvende passie geworden die ze met plezier doorgeeft aan andere (toekomstige) ouders.

‘Natuurlijk ouderschap’ en vertrouwen in het eigen moedergevoel, dat staat bij Sien centraal. Ondertussen heeft Sien 2 kinderen.

In oktober 2019 volgde Sien nog een bijkomende opleiding waardoor zij ondertussen uitgegroeid is tot een gecertificeerde draagconsulente. Hierdoor kan ze je thuis of in de praktijk vorming geven omtrent dit thema. Ze leert je graag hoe je in een ergonomische houding je baby/peuter en zelfs kleuter kan dragen, hoe je met die meterslange doeken aan de slag kunt gaan of hoe je die draagzak goed knoopt.

Wist je dat je kan dragen vanaf de geboorte tot in de kleutertijd? Het is allemaal mogelijk! Een juist draagdoek of draagzak kan ervoor zorgen dat je baby heerlijk kan snoezen dicht bij jou, zonder dat jij daar veel last van hebt. Hoe klein of groot ze ook zijn.

Je komt haar vast wel eens tegen bij Blauwemaan. Dan leert ze je alle knoopjes van het vak!

Sien Willemse