vroedvrouw

An-Sofie Ceulemans

Al van kinds af aan vond ik in mensen in de watten leggen en zorgen voor anderen mijn voldoening. Nog steeds haal ik enorm veel energie uit het begeleiden en bijstaan van anderen. Daarnaast had ik ook altijd al een grote interesse in de medische wereld. Biologie was mijn favoriete vak op school.

In 2018 maakte ik dan ook de overstap van de opleiding orthopedagogie naar de opleiding vroedkunde. Hier wist ik meteen dat het goed zat. Tijdens de vele stages verloor ik meer en meer mijn hart aan de thuiszorg. Het één op één begeleiden van (aanstaande) gezinnen sprak me meer en meer aan. Mijn keuzestage volgde ik dan ook in een vroedvrouwenpraktijk. Toen wist ik het zeker … Dit is wat ik wil doen!

Toen ik afstudeerde kwam ik niet veel later terecht bij De Blauwe Maan. Hier kan je me vooral terugvinden na je bevalling, op huisbezoek. Hier zal ik vooral een luisterend oor zijn en ondersteuning bieden om jullie op pad te helpen bij de start van een nieuw hoofdstuk.

Mijn motto:
Elke ouder verdient het om een complete zorg te krijgen waarin hij/zij zich veilig en geborgen voelt.

Blauwe Maan - Team - An-Sofie

Opleidingen

2022: Babymassage bij het Centrum voor Avondonderwijs (CVO)
2022: Zwangerschapsmassage bij Syntra
2018-2022: Bachelor in de vroedkunde aan de Thomas More hogeschool Lier

Je kan bij mij terecht voor:

  • Postnatale opvolging aan huis
  • Workshop EHBO voor het jonge kind

Praktisch

  • Ik verzorg je graag aan huis tijdens je kraamtijd.
  • Tarieven: zie aanbod
  • Betalingen verlopen via derdebetalersregeling.
  • Terugbetaling: de meeste mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke en/of volledige terugbetaling. Je hospitalisatieverzekering vergoedt meestal het eigen aandeel. Vraag gerust meer uitleg tijdens het intakegesprek hierover.
  • RIZIVnummer: 4-01239-62002 – geconventioneerd

Contact opnemen