Zwangerschaps- en postnatale massage

Bij aanraking wordt niet alleen de huid aangeraakt, maar wordt er eveneens gewerkt op de diepere lagen eronder. Door de vertraging via aanraking krijgt het zenuwstelsel de tijd om te volgen waardoor er een diepere en intensere ontspanning voelbaar wordt.
Massagetherapie is gekend omwille van zijn helende effecten op de fysieke evenals de mentale gezondheid. Om en rond de geboorte kan massage een fijne vorm van zelfzorg betekenen, net datgene wat je zoekt. Zowel pre-als postnataal helpt massage bij het verlichten van zwelling, gewrichts- of spierpijn. Het reguleert je hormonen en kan een welgekomen pauze zijn tijdens de (borst)voedingsperiode. Daarnaast heeft massage ook een therapeutisch effect op bij mentale klachten, zoals stress of depressieve gevoelens, angst en onzekerheden en parentale burn-out. Massage stimuleert de bloedcirculatie, verlaagt de cortisolniveau’s en bevordert de werking van het immuunsysteem.
De massage wordt afgestemd op jouw noden, alvorens aan te vatten wordt er besproken welke zone je graag laat masseren en wordt er eventueel aangevuld met een relaxerend voetenbad met etherische olie.

Tarief

• 45 min – 50,00 euro
• 60 min – 70,00 euro
• 90 min – 90,00 euro

Overige Relaxatie