Wie is Karen?

Hoi, ik ben Karen!

Als kersverse mama begon ik in 2013 met het dragen van onze eerste zoon. Hij genoot van deze nabijheid en kwam tot rust zo dicht bij mij. Sindsdien ben ik altijd blijven dragen. Bij de geboorte van onze dochter 2 jaar later leerde ik beide kinderen samen te dragen.

Je begrijpt dat dragen een passie werd.

Toen onze jongste zoon geboren werd begin 2018 besloot ik dat het tijd werd om met dit thema meer te doen. Ik wilde ouders en begeleiders in de kinderopvang helpen in hun draagavonturen. Ik volgde een opleiding tot draagconsulent en na die eerste opleiding volgden er nog meer.

Vandaag help ik zwangere en jonge ouders in hun zoektocht naar een fijne draagwijze. Ouders kunnen vanaf de zwangerschap tot ver in de kleutertijd bij mij terecht voor alles dat met het dragen van hun kinderen te maken heeft.

Ben je zwanger en wil je leren knopen ter ondersteuning van een zwaarder wordende buik? Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn om te dragen? Wil je leren knopen met een doek of ben je op zoek naar passend draagsysteem? Allemaal vragen waarvoor je bij mij terecht kan!

Ieder kind wordt graag gedragen.

Warme groet.
Karen

Opleidingen

2019 ‘Draagconsulent II’ bij Die Tragenshule
2019 Knoopwijzen voor zwangeren volgens FTZB bij Instituut voor Hechting
2019 scholing dag ‘Vaders in het consult’ bij Instituut voor Hechting
2019 ‘Draagconsulent II’ bij Instituut voor Hechting
2018 voorgevormde dragers bij Instituut voor Hechting
2018 ‘Draagconsulent I’ bij het Instituut voor Hechting
2000-2004 Sociaal Agogisch Werk optie Maatschappelijk Werk