vroedvrouw, lactatiekundige, verpleegkundige

Tiny Van De Mosselaer

Al van kinds af aan maakte “ zorgen voor” een belangrijk deel uit van wie ik was en nog zou worden. Zorgen voor kleine broer, voor grootouders, later gaan babysitten…

Na mijn 3- jarige opleiding als verpleegkundige kon ik eindelijk beginnen aan de opleiding waar ik zo lang naar uit keek. Ik werd vroedvrouw!

Meer dan 20 jaar mocht ik in een ziekenhuis koppels bijstaan in een heel bijzonder moment, de geboorte van hun baby. Met veel plezier begeleidde ik koppels ook tijdens die eerste dagen na de geboorte. Elke keer weer een uniek verhaal, prachtig om al die liefde te mogen zien.

In datzelfde ziekenhuis werd ik, omringd door mijn collega’s, mama van Ward, Hanne en Saar. Toen maakte ik zelf ook kennis met het moederschap, soms pittig, soms zoekend maar hartverwarmend mooi.

Wetende dat een vroedvrouw ook na het ziekenhuisverblijf nog veel kan betekenen maakte ik in 2018 de overstap naar de thuiszorg.

Overtuigd van al het goede van borstvoeding volgde ik de opleiding tot lactatiekundige om mama’s en gezinnen te kunnen informeren, ondersteunen en begeleiden in hun borstvoedingsavontuur.

Wat zou ik voor jullie kunnen betekenen?

Elk gezin is uniek , ik wil jullie graag verwelkomen en wil mijn zorg afstemmen op jullie behoeften en wensen.

Ik zou graag mijn ervaring als vroedvrouw willen inzetten voor jullie zodat jullie je gesteund en gedragen voelen in een heel nieuwe periode in jullie leven.

Graag tot binnenkort,
Warme groet,
Tiny

Blauwe Maan - Team - Tiny

Opleidingen

2022 Opleiding postnatale consultvoering door de vroedvrouw Arteveldehogeschool Gent
2021 Opleiding prenatale consultvoering door de vroedvrouw Arteveldehogeschool Gent
2018 Postgraduaat Lactatiekunde – Arteveldehogeschool Gent
1992-1996 Bachelor verpleegkunde – Bachelor vroedkunde Sint-Norbertusinstituut Duffel

Je kan bij mij terecht voor:

  • Prenatale consultaties
  • Prenatale consulten of workshops over borst- en flesvoeding
  • Postnatale opvolging
  • Lactatiekundig advies

Praktisch

  • Elke dinsdagnamiddag kan je bij mij terecht tussen 15.00u en 21.00u in de praktijk. Op de andere dagen doe ik huisbezoeken.
  • Tarieven: zie aanbod
  • Betalingen kunnen in contanten of via payconic.
  • Terugbetaling: de meeste mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke en/of volledige terugbetaling. Je hospitalisatieverzekering vergoedt meestal het eigen aandeel. Vraag gerust meer uitleg tijdens het intakegesprek hierover.
  • RIZIVnummer: 4-04489-01-002 – geconventioneerd

Contact opnemen