Babymassage

Daar is hij dan, de baby die je 9 maanden in je moederschoot droeg: veilig, beschut, geborgen. Na de geboorte blijft deze behoefte aan warm contact bestaan. Baby’s groeien op een natuurlijke manier in verbinding met anderen.

Massage stimuleert de emotionele, motorische en neurologische ontwikkeling. Het kan eveneens fysieke ongemakken zoals darmklachten verlichten. Om de baby zijn gevoel van veiligheid te respecteren, blijft het belangrijk zijn reactie of lichaamstaal op het voelen van  je aanrakingen voortdurend te observeren. Zo kan je je handelingen en je tempo afstemmen op wat hij nodig heeft.

Baby’s zijn welkom vanaf de leeftijd van 6 weken. Elke sessie wordt afgerond met een ontspannend bad in de tummy tub. De ruimte is aangenaam verwarmd en er speelt rustgevende muziek. Er is massage-olie voorzien, maar indien je graag met je eigen producten werkt, breng deze dan gerust mee. Er is vanzelfsprekend plaats om je baby te voeden.

Tarief

Individuele sessie (60 min.) – 55,00 euro
Groepssessie: 45,00 euro. Deze sessies worden op geregelde tijdstippen georganiseerd. Via de button ‘inschrijven’ kan je de nieuwe geplande data ontdekken. Duurtijd: 1,5 uur. Inbegrepen: hapje, drankje, syllabus en een zalig moment van verbinding!

Wat breng je mee? Handdoek, tetradoek en verzorgingsproducten voor je baby.

Overige Groepsaanbod