vroedvrouw, orthopedagoog

Eva Vogt

Beste (toekomstige) ouders,

Ik ben Eva, een enthousiaste en gedreven vroedvrouw die er enorm naar uitkijkt om deel te kunnen uitmaken van deze bijzondere tijd in jullie leven.

De combinatie van de opleiding Orthopedagogie en Vroedkunde heeft mij een vroedkundige gemaakt die veel oog heeft voor het psychosociale aspect.

Na mijn studies ben ik gaan werken in de geestelijke gezondheidszorg. Hiernaast hou ik me creatief bezig met babyspullen in tetrastof te ontwerpen, wat ik graag combineer als zelfstandige vroedvrouw om zo mijn droom waar te maken.

Mijn focus ligt op postnatale begeleidingen: het creëren van een warme en geruststellende omgeving en het empoweren in jullie ouderschap, want JA jullie zijn goed bezig! Daarnaast help ik met de begeleiding van borst- of flesvoeding, medische controles, geef ik tips en kunnen jullie bij mij terecht met al jullie vragen.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en samen te werken aan een gezonde start voor jullie gezin.

Tot binnenkort!

Opleidingen

vroedkunde 2019-2023

orthopedagogie 2015-2019

Je kan bij mij terecht voor:

  • Postnatale opvolging aan huis

Praktisch

  • Ik verzorg je graag aan huis tijdens je kraamtijd.
  • Tarieven: zie aanbod
  • Betalingen verlopen via derdebetalersregeling.
  • Terugbetaling: de meeste mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke en/of volledige terugbetaling. Je hospitalisatieverzekering vergoedt meestal het eigen aandeel. Vraag gerust meer uitleg tijdens het intakegesprek hierover.
  • RIZIVnummer: 4-02031-71-003 – geconventioneerd